Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
PEZULLUAR
Institucionet Private

Kolegji Profesional Privat "New Generation"
Adresa: Rr. e Dibrës, Pranë Selvisë, Tiranë
Tel/Fax: +35542421840
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.newgeneration-al.com
Dokument licensimi: VKM Nr. 798, datë 22.7.2009
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 320, datë 13.08.2013
Statusi aktual i akreditimit: I akredituar

Programet e Studimit

Programet e ciklit të parë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të dytë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të tretë

Nr. Programi Informacion

Dokumentacioni

PEZULLUAR

Vendime të Këshillit të Ministrave

media

Urdhëra të Ministrit të Arsimit dhe Sportit

media

Vendime të Këshillit të Akreditimit

Raporte të Vlerësimit të Jashtëm

  • RVJ Akreditim Institucional 2013 pdf
  • RVJ Bsc Masazheri Estetiko Kuruese 2013 pdf
  • RVJ Program 2 vjeçar Parukeri e Avancuar 2013 pdf
  • RVJ Program 2 vjeçar Estetikë e Avancuar 2013 pdf