Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
Institucionet Private

Kolegji Profesional Privat, "Ivoclar Vivadent & Partners"
Adresa: Rr. Prokop Myzeqari, P. 90/1, Tiranë
Tel/Fax: +355 4 2259 425
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.ivodent.edu.al
Dokument licensimi: VKM Nr. 178, datë 19.02.2009
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 328, datë 15.08.2013
Statusi aktual i akreditimit: I akredituar

Programet e Studimit

Programet e ciklit të parë

Nr. Programi Informacion
1 Bachelor Teknikë e Lartë Dentare Njësia: Njesi per percaktimin e stafit
Licensimi: VKM Nr. 178, datë 19.02.2009
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 328, datë 15.08.2013

Programet e ciklit të dytë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të tretë

Nr. Programi Informacion

Dokumentacioni

Vendime të Këshillit të Ministrave

media

Urdhëra të Ministrit të Arsimit dhe Sportit

media

Vendime të Këshillit të Akreditimit

Raporte të Vlerësimit të Jashtëm

  • RVJ Akreditim Institucional 2013 pdf
  • RVJ Bsc Teknologji Dentare pdf