Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
Institucionet Private

Kolegji Profesional Privat, "Ivoclar Vivadent & Partners"
Adresa: Rr. Prokop Myzeqari, P. 90/1, Tiranë
Tel/Fax: +355 4 2259 425
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.ivodent.edu.al
Dokument licensimi: VKM Nr. 178, datë 19.02.2009
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 328, datë 15.08.2013
Statusi aktual i akreditimit: I akredituar

Programet e Studimit

Programet e ciklit të parë

Nr. Programi Informacion
1 Bachelor Teknikë e Lartë Dentare Njësia: Njesi per percaktimin e stafit
Licensimi: VKM Nr. 178, datë 19.02.2009
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 328, datë 15.08.2013

Programet e ciklit të dytë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të tretë

Nr. Programi Informacion

Dokumentacioni

Vendime të Këshillit të Ministrave

media

Urdhëra të Ministrit të Arsimit dhe Sportit

media

Raporte të Vlerësimit të Jashtëm

  • RVJ Akreditim Institucional 2013 pdf
  • RVJ Bsc Teknologji Dentare pdf