Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar

Institucionet Private

NofFoundLogo KOLEGJI PROFESIONAL PRIVAT "LUIGJ BENUSSI"

KY INSTITUCION KA PËRFUNDUAR AKTIVITETIN  E TIJ DHE NUK OFRON PROGRAME STUDIMI. TË DHËNAT E MËPOSHTME JEPEN VETËM PËR INFORMACION! 


Adresa: Rr. Kongresi i Manastirit, Tiranë
Tel/Fax: +355 04 2 360 067
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.fakulteti-benussi.com

Organigrama

Organigrama


Të dhënat do hidhen së shpejti.

Programet e studimit

ProgramiCikli i StudimitInformacion
Teknik i Lartë Laboratori Bachelor Liçensimi: VKM Nr.389, datë 27.3.2008pdf
Akreditimi:

Stafi akademik

Stafi akademik


Të dhënat do hidhen së shpejti.

Akreditimi

AKREDITIMI


 Të dhëna për akreditimin e institucionit dhe programeve të studimit

Lloji i aktivitetitAktivitetet e zhvilluara

Aplikimi për akreditim

Akreditim për IAL/Programet

Miratimi nga APAAL/KA

Trajnimi i Grupit të vlerësimit të Brendshëm

Dorëzimi i Raportit të Vlerësimit të Brendshëm

Ngritja dhe trajnimi i Grupit të Vlerësimit të Jashtëm

Vizita në Institucion

Dorëzimi i Raportit të vlerësimit të Jashtëm

Komente nga IAL/APAAL/Ekspertët

Vendimi i KA

Urdhëri Ministrit të Arsimit dhe Shkencës

Rankimi dhe analiza

RANKIMI DHE ANALIZA


Lloji i aktivitetitRanking dhe Analiza 2011Ranking dhe Analiza 2012
Formulari i aplikimit
Fushat/Programet e studimit 
Komente e IAL per pytesoret
Vizita ne IAL
Pytesoret e plotesuar
Analiza e te dhenave
Komente te Institucionit
Rezultatet perfundimtare per IAL
Analiza SWOT per institucionin

Studentët

Studentet


Të dhënat do hidhen së shpejti.

Kërkimi shkencor

Kërkimi shkencor


Të dhënat do hidhen së shpejti.

Dokumente

Dokumente


  • VKM Nr.389, datë 27.3.2008pdf
  • VKA Nr.136 datë 21.01.2011web