Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
Institucionet Private

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi
Adresa: Rr. Aleksandër Moisiu Nr. 78, Kinostudio - Tirana AL1005
Tel/Fax: +355 4 2365 188 / 157
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.afmm.edu.al
Dokument licensimi: VKM Nr. 652, datë 30.09.2004
Dokument akreditimi: Urdhër Nr. 227, datë 26.05.2008
Statusi aktual i akreditimit: Në proces akreditimi

Programet e Studimit

Programet e ciklit të parë

Nr. Programi Informacion
1 Bachelor Specialist i Lartë në Film dhe Media, me profile: Regjisurë, Skenar, Kamera, Montazh Njësia: Film dhe Media
Licensimi: VKM Nr. 652, datë 30.09.2004
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 227, datë 26.05.2008

Programet e ciklit të dytë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të tretë

Nr. Programi Informacion

Dokumentacioni

Vendime të Këshillit të Ministrave

media

Urdhëra të Ministrit të Arsimit dhe Sportit

media

Vendime të Këshillit të Akreditimit

Raporte të Vlerësimit të Jashtëm