Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
Institucionet Private

Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi
Adresa: Rr. Aleksandër Moisiu Nr. 78, Kinostudio - Tirana AL1005
Tel/Fax: +355 4 2365 188 / 157
Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Website: www.afmm.edu.al
Dokument licensimi: VKM Nr. 652, datë 30.09.2004
Dokument akreditimi: Urdhër Nr. 227, datë 26.05.2008
Statusi aktual i akreditimit: Në proces akreditimi

Programet e Studimit

Programet e ciklit të parë

Nr. Programi Informacion
1 Bachelor Specialist i Lartë në Film dhe Media, me profile: Regjisurë, Skenar, Kamera, Montazh Njësia: Film dhe Media
Licensimi: VKM Nr. 652, datë 30.09.2004
Dokument akreditimi: UMASh Nr. 227, datë 26.05.2008

Programet e ciklit të dytë

Nr. Programi Informacion

Programet e ciklit të tretë

Nr. Programi Informacion

Dokumentacioni

Vendime të Këshillit të Ministrave

media

Urdhëra të Ministrit të Arsimit dhe Sportit

media

Raporte të Vlerësimit të Jashtëm