Adresa: Rruga e Durrësit, Pranë Gjimnazit Qemal Stafa, Tiranë

Drejtori (Tel):

Sektori i Promocionit dhe Vlerësimit (Tel): +355 04 2 266302

Sektori i Statistikave dhe Analizave (Tel): +355 04 2243423

Sektori i Shërbimeve dhe Publikimit (Tel): +355 04 2243423

Për çdo informacion, lutemi të kontaktoni në numrin e telefonit  +355 04 2243423 ose me E-Mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.APAAL
Website: www.aaal.edu.al
Vendodhja jonë në hartë