Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar

Institucionet Aktive

Nr IAL Adresa Website
1Universiteti Bujqësor i TiranësKodër Kamëz, Tiranëwww.ubt.edu.al
2Universiteti Luigj Gurakuqi, ShkodërSheshi 2 Prilli, Shkodërwww.unishk.edu.al
3Universiteti i TiranësSheshi Nënë Tereza, Tiranëwww.unitir.edu.al
4Akademia e Forcave të ArmatosuraRr. e Dibrës, Tiranëwww.tradoc.mil.al
5Universiteti i ArteveSheshi Nënë Tereza, Tiranëwww.uart.edu.al
6Universiteti Eqrem Çabej, GjirokastërLagjia 18 Shtatori, Gjirokastër, Shqipëri www.uogj.edu.al
7Universiteti Politeknik i TiranësSheshi Nënë Tereza, Tiranëwww.upt.al
8Universiteti i Elbasanit "Aleksandër Xhuvani" Rruga "Ismail Zyma", Elbasanwww.uniel.edu.al
9Universiteti "Fan S. Noli", KorçëShëtitorja Rilindasit, Korçëwww.unkorce.edu.al
10Universiteti "Ismail Qemali", VlorëLagjia Pavarësia, Vlorëwww.univlora.edu.al
11Universiteti Aleksandër Moisiu, DurrësLagjia 1, Rr. Currilave, Durrëswww.uamd.edu.al
12Qendra e Studimeve AlbanologjikeSheshi Nënë Tereza, Tiranëwww.qsa.edu.al
13Universiteti i Sporteve të TiranësRr. Muhamet Gjollesha, Tiranëwww.ust.edu.al
14Universiteti i Mjekësisë, TiranëRruga e ”Dibrës” Nr. 371, AL 1005 - Tiranëwww.umed.edu.al
15Akademia e SigurisëSauk, Tiranë

Institucionet e pezulluara

Nr IAL Adresa Website


>

Lista e Institucioneve të mbyllura

Nr IAL Adresa Website
1Shkolla e Lartë e Infermierisë Tiranë
2Akademia e Arteve, ShkodërLagjia Vasil Shanto, Rr. Vaso Kadia, Galeria e Arteve Shkodër